logo

Молба за постъпване на работа в детска градина образец. Информационна система за обслужване на детските заведения и подготвителните групи в училищата

Молба за постъпване на работа в детска градина образец Rating: 8,6/10 126 reviews

СПЕШНО :Образец на заявление за започване на работа :: BG

молба за постъпване на работа в детска градина образец

След като детето ми навърши година и половина, вече започнах да се замислям дали да не се върна на работа. С настоящото заявление заявявам, че желая да бъда назначен на длъжността. Диплома за инженерно образование, 3. В този случаи работодателят е длъжен да Ви връчи писмено предизвестие, преди да издаде акт за прекратяване на трудовия договор, ако работодателят не го спази, Ви дължи и обезщетение за срока на неспазеното предизвестие. Ако намирате тази информация за полезна можете да я харесата или споделите с бутоните по-долу Save Здравейте, детето ми навършва 2 годинки през април, но се налага да си прекратя отпуска за отглеждане на дете още от януари и да си пусна натрупаният полагаем годишен отпуск. Направете им опис, като обяснявате защо ги прилагате и каква информация съдържат.

Next

Как се пише молба за назначаване на работа

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Обърни се към Инспекзията по труда, за да защитиш правата си. Единият е отпуск за отглеждане на дете до 2 години и ползване на годишен редовен платен отпуск. Автобиографията e част от задължителните документи, които се изискват при кандидатстване на нова работа. Все пак е възможно прекратяване на трудовия договор при съкращаване на щата или намаляване обема на работа. Но ако пред Вас лежи чист лист хартия, то тогава ще се наложи сами да съчинявате своята молба за работа. Обезщетението за неизползван платен годишен отпуск се дължи веднага при прекратяване на трудовото правоотношение и старият ти работодател е трябвало да ти го изплати.

Next

Готова бланка на Молба за работа

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Забележка: За по-добра организация на приема в общинските детски заведения е възможно родителите да подадат документи с предварително попълнени формуляри. Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Копие от Диплома за образование; 5. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Трябва да знаете, че дори тогава имате право на парично обезщетение за безработица което получавате след като се регистрирате в Бюрото по труда в продължение на 4 месеца % от минималната работна заплата, който се променя всяка година. Всеки от родителите осиновителите може да ползва до 5 месеца от отпуска на другия родител осиновител с негово съгласие. Това е песен с послание и ако се заслущяте и не я отхварлите само защотото не слушяте такава музиак ще научите доста за добрия мироглед.


Next

Молба за Назначаване

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Здравей Ивелина, може да взимаш болнични за втората бременност стига лекарят да ти ги издава. Тогава бях бясна, ноооо сега се радвам и още помня тези два свободни реда и отстъпа - поне знам че няма да питам тъпо във форумите - аве как се пишеше тая молба за работа? Няма определени правила за отчитане на този документ. Разбира се, към всяка Молба за работа трябва да имате пълен комплект от документи, според изискванията. Независимо от това, в много фирми и организации това е установена практика и изискват от кандидатите да напишат молба за работа, с която да внесат и нужните документи за оформяне на договора и другите формалности по назначаването на съответната позиция. Вторият случай е когато подавате документи по обява и искате да се явите на прослушване или събеседване. Казвам това заради следващия търсещ образец и нямал стаж до сега.

Next

Заявление за детска градина

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Намаляваме или увеличаваме размерите на избраната снимка 6. Това е примерен образец за попълване на молба за ясла. Преди да съставите молба за работа, четете внимателно обявата или указанията с изискванията, реда и начините за кандидатстване - каква точно е длъжността, какви са документите, които трябва да приложите, на чие внимание трябва да се внесе молбата, как да стане това с писмо, с препоръка, на ръка, по e—mail, трябва ли да са заверени документите Ви за автентичност, от кого и т. Когато си подготвяте молба за постъпване на определена работа, добре е в нея да изброите съвсем конкретно примерни ползи - възможността за разрешаване на кои проблеми и производствени задачи, пряко ще зависи от положителното разглеждане на Вашата молба, както и да споменете конкретни начини, с които ще се справяте с евентуалните трудови проблеми. Празни бланки и инструкции на различни езици може да изтеглите от.

Next

Заявление за прием в детски заведения

молба за постъпване на работа в детска градина образец

От десктопа или папка със снимки избираме снимката, която ще добавяме към документа и кликваме върху нея 4. За повече информация и защита на правата ти се обърни към Инспекцията по труда. Но ако подадете молба с нужните придружаващи документи и след това подпишете предложения Ви трудов договор, може да се счита, че назначението Ви е преминало успешно и остава да работите. Към молбата е добре да се приложи и копие от акта за раждане на детето,но може да се донесе и допълнително. Здравей Гергана, правилно си разбрала, ще получаваш 50% от паричното обезщетение. Ако работата изисква комуникативни умения или умение да се формулират собствени мисли пиар, например , то в този случай са възможни изключения.

Next

Молби (Искания)

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Често срещана практика е преди да се проведе интервюто за работа, работодателят да преглежда първо подадената автобиография и по тях преценя кой от кандидатите за обявената длъжност ще има шанс да се бори за работно място в неговата фирма. Това е общата схема за действие, ако не разполагате със стандартна типова бланка на молба за работа, с попълнение текстове и оставени празни полета за попълване на личните данни. Моля, в случай, че молбата ми бъде уважена, да оформите трудовата ми книжка и да ми я предадете. Трябва да се знае, че това не е задължителен документ за поддържане на досие на служител и няма нормативно основание за такова изискване. Не забравяйте да описвате събитията в делови стил на общуване, не изкривявайте фактите и в текста посочвайте само тези подробности, които се отнасят към работата, за която кандидатствате. Всъщност, всичко това са различни документи със свое си значение и право на съществуване.

Next

Молба за Назначаване

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Благодарим ти и си взимаме бележка. Едно време се учехме да попълваме такива молби в пети клас. Молбата се отправя към директора на детското заведение;посочва се от кога желаете детето да посещава градина и в каква възрастова група. Работодателя иска да ме освободи по взаимно съгласие и да продължавам да си взимам майчинството. Ако прехвърлиш майчинството на свекървата тя може да получава цялото обезщетение. Изложете точно причините, които са Ви накарали да се обърнете със своята Молба за работа точно към тази фирма или организация, без да се отдавате на прекален трагизъм, преувеличения или още по-малко - опити да предизвикате жал към себе си.


Next

Готова бланка на Молба за работа

молба за постъпване на работа в детска градина образец

Друго дете от семейството, което посещава същото детско заведение: Трите имена на детето …………………………………………………………………………. Оставам на разположение на посочените контакти за допълнителни справки. И след това при едни познати да ме назначат 1 или 2 седмици наработа и да ме съкратят, за да може да вземам обезщетение от бюрото по труда, но не минималното 4 месеца, а колкото ми се полага. Здравно-профилактична карта на детето, попълнена от личния лекар представя се при записване, но се връща на родителя ; 5. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да подобрим предлаганите от нас услуги. Покрай съдържателното оформяне на Молбата за работа, не бива да забравяме и да пропускаме на поправим всичти технически грешки и особено тези с правописа. Отпуската,която имам да ползвам няма да ми я платят.

Next